Gazete ilanı vermek

Gazete ilan Servisi

Gazete ilan servisi İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Adana, Antalya’da ilan büroları bulunan ve günlük gazetelere ilan alıp yayınlayan ilan ajansıdır. Gazeteler günlük veya haftalık basılan içerisinde haber, gündem, son dakika gelişmeleri bulunan basılı kaynaklardır. Bir gazetenin okunma ve tiraj oranı ise o gazetenin içerisinde bulunan ilan sayfalarını çok önemli ölçüde etkilemektedir.
Gazete ilan servisi son derece titizlikle çalışan ve sürekli kendini yenileyen bir çok yerde şubesi ve ilan büroları olan firmadır. Gazete ilan servisi her il ve her yerden kolaylıkla ulaşılabileceğiniz gazetelere ilan verebileceğiniz servistir.
Ulusal gazeteler başta olmak üzere Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü, Star, Hürses, Cumhuriyet gibi bir veya birden fazla gazeteye ilan servisi sayesinde seri ilan ve ticari ilan verebilirsiniz.
Herhangi bir gazete ilanınızın olması durumunda gazete ilan servisini aramanız yeterli olmaktadır. Bir telefon ile tüm Türkiye’ye hizmet verebilen bürolarımız sayesinde herhangi bir eleman, emlak, duyuru, kayıp ilanı gibi ilanlarınızı gazeteler de yayınlamaktayız.

Zaman kaybına uğramadan bir çok kriter de eleman ve personel bulmanızı en iyi dönüşüm alacağınız gazete fiyat ve kampanyalarını sizlere sunarak sağlamaktayız. Herhangi bir emlak ilanınız olması durumunda sahibinden kiralık veya satılık gibi ev, arsa, tarla, bahçe vs. ilanlarınızın en iyi gazeteler de kampanyalı yayınlanmasını, en hızlı bir biçim de müşterilerinize ulaşmanızı sağlıyoruz.
Günlük yaşam kargaşası içerisinde kaybedilen kimlik, evrakların kayıp ilanlarını da gazete ilan servisini arayıp verebilirsiniz. Kaybedilen kimlik veya evraklarınız hükümsüzdür ibaresi ile yayınlanmakta ve ileriki günler de yaşanacak olumsuz durumlar karşısında sizleri bu ilan güvence altına almış olmaktadır.
Seri ilanlar sayfasında yer alan çeşitli ilanlar, muhasebe, sekreter, doktor, mühendis, tekniker gibi bir çok personel ilanlarınızı ilgili sutunlarında yayınlayarak sizlerin en çabuk dönüşümü sağlamanızı amaçlamaktayız.
Gazete ilan servisi ilanın küçüğü büyüğü olmaz mantığında her müşterisine son derece kibar, saygılı ve güler yüzlü hizmet vermektedir. Güncel ilan kampanya ve fiyatlandırmaları ile ilanlarınızın en uzun süre yayında kalmasını sağlamaktayız. Firma, şirket veya birey olarak her türlü ilanlarınız da sizlere son derece ilgili bir biçimde yardımcı olmakta ve sorularınıza açıklayıcı ve net cevaplar vererek bilinçli bir biçimde ilan vermenizi sağlıyoruz.
yapılan araştırmalara göre bir çok firma eleman ve personellerini gazete ilanları ile bulmakta ve çok daha az bütçeler ayırarak işlemlerini sonuçlandırmaktadırlar. Bu durumda ise gazete ilanlarının ne denli önemli olduğu görülmektedir.
Gazete ilan servisi ile ilanlarınızın ne kadar tutacağınız hesaplatabilir uygun bulursanız ilanlarınızı yayınlatabilirsiniz. En uygun fiyatlandırma seçenekleri ile indirimli gazete ilanları sağlamaktayız. Bir veya birden fazla gazeteye de ilan vermeniz durumunda ekstra indirimler sağlayarak sizlere en iyi fiyatı sunmaktayız.
Gazete ilanlarının yayında kalma süresi son derece önemlidir. Bir ilan düşünün ki 1 gün yerine veya 2 gün yerine 7 gün yayında kalması durumunda çok daha fazla dönüşüm sağlayacaktır. İşte sizlere ilanlarınızın 7 gün yayında kalmasını sağlamaktayız. Siz 2 gün ilan verirseniz gazete de 7 gün yayınlanmaktadır. Bu durum ile sizlere en iyi kampanya seçenekleri sunuyoruz.
Gazete ilan servisleri Ankara büromuzu irtibat telefonlarından arayabilir ve Hürriyet Ankara ekine, Posta seri ilanlar sayfasına veya Sabah sarı sayfalar ekine ilanlarınızı kolaylıkla vermenizi sağlamaktayız. Kızılay, Ulus, Tunalıhilmi, Cebeci, Kurtuluş, elvankent gibi semtlerden bizi arayabileceğiniz gibi Çankaya, Yenimahalle, Sincan, Etimesgut gibi ilçelerden de bizlere bir telefon ile gazete ilanı verebilmektesiniz.
İstanbul gazete ilan servislerimiz Anadolu ve Avrupa yakalarında sizlere hizmet vermektedirler. Anadolu yakası veya Avrupa yakası gazete ilan servislerini aramanız durumunda nerede olursanız olun Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü gibi günlük yayı yapan tüm gazetelere ilanlarınızı almaktayız. Bir telefon ile oturduğunuz yerden ilanlarınızı verebilmektesiniz.
Ayrıca İzmir, Bursa, Antalya ve Adana gibi illerden de bizlere ulaşabilirsiniz. Haftanın her günü hizmet vermekte olan ilan servislerimiz sayesinde her gün ve günün her saati gazete ilanı vermenizi sağlıyoruz.
Gazeteler de yayınlanan vefat, baş sağlığı gibi ilanlar da bulunmaktadırlar. Vefat eden kişinin ailesi veya yakınları tarafından verilen bu ilanlar ise ölçü ve boyutlarına göre fiyatlandırılmakta ve gazeteler de çerçeveli bir biçimde vefat ilanı sayfalarında yayınlanmaktadırlar. Merhumun yakınları veya akrabaları tarafından verilen vefat veya diğer bir adı ile baş sağlığı ilanlarınızın tasarımlarını ücretsiz bir biçimde hazırlayıp sizlere sunmaktayız. Uygun görmeniz dahilinde ilanınız hemen yayınlanmaktadır.
Bir çok gazete ilanını yayınlatırken bulunduğunuz ilde yayınlatabileceğiniz gibi çevre illerde de ilan verebilmektesiniz. İstanbul’dan arayıp Türkiye geneli ilan verebilir, Ankara’dan bize ulaşıp İstanbul’da yayınlatmak istediğiniz bir ilanı verebilirsiniz. Baskı bölgeleri Türkiye Geneli baskısı, İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon baskıları gibi seçenekleri sizlere sunmaktayız. Herhangi bir ilanı Türkiye geneli yayınlatmanız durumun da ilanınız tüm Türkiye illerinde, ilçelerinde ve semtlerinde yayınlanmaktadır. Bu da bir çok yerden aranmanıza ve daha hızlı dönüşüm almanıza olanak sağlamaktadır. Firmalar bir çok personeli aradıkları zaman tüm Türkiye baskısında ilan vermektedirler. Satılık ev veya kiralık ilanları da Türkiye geneli baskısında verilmesi durumunda çok daha fazla kişi tarafından talep görecektir. Güncel baskı bölgeleri ve detaylar için bizleri aramanız yeterli olacaktır.

Gazete ilan servisi ilanlarınızı aşağıdaki telefon numaralarından bizi aramanız durumunda hemen almaktadır. Ayrıca iletişim bölümünden mail yolu ile veya ilan formu doldurarak da bizlere ilanlarınızı gönderebilirsiniz.

WhatsApp kullanıyor iseniz sms veya WhatsApp yolu ile de (0532.675.85.15) adlı telefona ilanlarınızı gönderebilir ve hemen detaylı ücret ve kampanyaları öğrenebilirsiniz.

Bir çok ilde bulunan ilan servisleri sayesinde aşağıdaki telefonlar bizi arayıp gazete ilan kampanyaları, çeşitleri, baskı bölgeleri, güvenilir ödeme seçenekleri ve bir çok detayı öğrenebilirsiniz.

Gazete ilan servisi