Kayıp ilanı vermek

Ehliyet Dosyası Kayıp ilanı Vermek

Kişilerin ehliyetlerini almaları için gittikleri sürücü kursları tarafından belgelerin toplanıp verildiği dosyadır. Ehliyet dosyasının içerisinde kişinin nüfus cüzdanı, diploması, sabıka kaydı, ikametgah gibi bir çok evrak bulunmaktadır. İçerisinde bir çok kimlik ve belgenin bulunduğu ehliyet dosyasının kaybedilmesi durumunda kişilerin hemen gazeteye kayıp ilanı vermesi gerekir. Gazeteye ehliyet dosyası kayıp ilanı vermek ileri de yaşanabilecek olumsuz durumlardan dolayı kişileri güvence altına almış olmaktadır. Yeni dosyanın hazırlanması ve çıkarılması açısından ehliyet dosyası kayıp ilanı vermek oldukça önemlidir.
Türkiye’nin tüm illerinden gazetelere kayıp kimlik ve belge ilanı verebileceğiniz ilan bürolarımız ile ehliyet dosyası kayıp ilanlarınızı da bizi arayıp gazeteye hükümsüzdür olarak verip yayınlatabilirsiniz.
Gazete ilan servislerimizi günün her saati haftanın her günü (pazar günü dahil) arayıp gazeteye ehliyet dosyası kayıp ilanı verebilirsiniz.
Posta, Sabah, Hürriyet, Star gazetesi gibi ulusal ve günlük yayınlanan gazetelere kayıp ehliyet dosyası ilanlarınızı uygun fiyatlarla verip yayınlatabilmektesiniz.
Eğer sizler de ehliyet dosyası veya başka bir kimlik, evrak kaybettiyseniz bizi arayın ve gazeteye kayıp ilanı verin. Kendinizi güvence altına alın.
Ehliyet dosyası kayıp ilanı örnekleri, ilan fiyatlandırmaları ve detaylar hakkında bilgi almak ve gazete ilanı vermek için bizi aramanız yeterli olacaktır.

Ehliyet dosyası kayıp ilanı örnekleri;

  • 22.03.2015 tarihinde ehliyet dosyamı kaybettim. Hükümsüzdür. Nermin KARAKURT
  • MALTEPE Ayceren Sürücü Kursundan aldığım ehliyet dosyamı kaybettim. Hükümsüzdür. Gökşin ATEŞ
  • BAYKAN Sürücü Kursundan almış olduğum ehliyet sertifika dosyamı kaybettim. Hükümsüzdür. Ertan KIRLI
Ehliyet dosyası kayıp ilanı vermek

Ehliyet dosyası kayıp ilanı vermek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir