Gazete ilanı vermek

Cenaze ilanı Vermek

Cenaze ilanları gazetelerde yayınlanan vefat eden kişi için verilen ilanlardır. Hürriyet, Sözcü, Sabah ve diğer tüm gazetelerde cenaze ilanları yayınlanır. Herhangi bir saatte gazeteye cenaze ilanı vermek için ilan ajansımızı aramanız yeterli olmaktadır. Cenaze ilanı vermek için iletişim telefonlarından gazete cenaze ilanı hizmetleri merkezimizi aramanız yeterlidir.

Hürriyet Gazetesine Cenaze ilanı Vermek

Hürriyet Gazetesine cenaze ilanları herhangi bir saatte ilan ajansımızı aramanız durumunda verilir. Türkiye geneli tüm illerde veya İstanbul, Ankara, İzmir şehirlerinde cenaze ilanlarınız sizlerin tercih ettiği bölge ve şehirlerde Hürriyette yayınlanır. Hürriyete tam sayfa, yarım, çeyrek sayfalarına veya istenilen ölçü boyutunda cenaze ilanlarınızı verebilirsiniz.

Sözcü Gazetesine Cenaze ilanı Vermek

Sözcü gazetesine tam sayfa, yarım veya çeyrek sayfalarda, istenilen ölçülerde istediğiniz illerde (İstanbul, Ankara, tüm Türkiye) cenaze ilanlarınızı en uygun fiyata ilan ajansımızdan verebilirsiniz.

Sabah Gazetesine Cenaze ilanı Vermek

İstanbul, Ankara, Türkiye geneli baskılarında cenaze ilanlarınızı istediğiniz ölçülerde Sabah gazetesine ilan ajansı tarafından verebilir, en ekonomik fiyatlı ilan fiyatları ile yayınlatabiliyorsiniz.

Yukarıdaki gazetelere ve diğer tüm gazetelere bizleri aramanız durumunda cenaze ilanlarının verilme işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Cenaze ilanlarında En Uygun Fiyat Avantajı

Gazeteye cenaze ilanlarınızı ajansımızı arayıp vermeniz durumunda en uygun fiyata ve indirimli ilan tarifeleri ile verin. Ekonomik cenaze ilanlarını fiyat teklifi isteyip ajansımız tarafından 24 saat boyunca verebilirsiniz.

Cenaze ilanı Tasarımlarının Hazırlanması

Cenaze ilanı vermek istiyorum diyorsanız ilan ajansımız sizlere cenaze ilanı tasarımını hazırlayıp istediğiniz içerik ve metinlerde sizlere sunup yayınlamaktadır.

7 Gün 24 Saat Cenaze ilanı Verme İşlemleri

Cenaze ilanı verme işlemlerinizi ajansımız sayesinde 7 gün 24 saat pazar günü dahil istediğiniz saatte bizi aramanız durumunda gazeteye verebilirsiniz.

Cenaze ilanı vermek ve ilan örnekleri hakkında bilgi almak, fiyat ve ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için bizi her saat arayabilirsiniz.

Cenaze ilanı Vermek