Kayıp ilanı vermek

Teminat Mektubu Kayıp İlanı Vermek

Yurt içi ve yurt dışında yerleşik olan veya gerçek, tüzel kişiler bir malın teslimi veya bir işin yapılması için bir borcun vadesinde ödenmesi vs. konularında, söz konusu borcun ödenmemesi halinde ise belirli bir tutarının kayıtsız şartsız ödeneceğini bir mektup ile taahhüt edilen kredi uygulamasına teminat mektubu denilmektedir.
Kişiler veya şirketler tüm bu teminat mektuplarını bir veya birden fazlasını kaybetmeleri durumunda ne yapmalıdırlar ?
Teminet mektuplarının kaybedilmesi halinde ilk yapılacak işlemler arasında gazete ilanı verilmesi gerekmektedir. Değerli ve önemli evraklar arasında olan teminat mektupları kaybedildiğinde hükümsüzdür ilanı vermek, bu ilanı gazeteler de yayınlatmak son derece önemlidir.
Gazete ilan bürolarımız sayesinde ulusal gazetelere son derece hızlı ve pratik bir şekilde, zahmetsizce teminat mektubu kayıp ilanı ve diğer tüm evrak kayıp ilanlarınızı verebilirsiniz.
Gazete kayıp ilanı bürolarımız sizlere günün her saatinde ekonomik fiyat seçenekleri ile hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Eğer siz de bir evrak veya teminat mektubu gibi değerli bir evrak kaybettiyeseniz mutlaka gazeteye ilan vermenizi öneriyoruz.
Bütün kayıp ilanlarınız da olduğu gibi teminat mektubu kayıp ilanlarınızı da her zaman, bulunduğunuz her yerden, zahmetsizce bizi arayıp gazeteye verebilmektesiniz.
Hürriyet, Posta, ve Sabah gibi ulusal gazetelere teminat mektubu ve benzeri kayıp ilanlarınızı vermek için bizi mutlaka arayın.

Teminat mektubu kayıp ilanı örnekleri;

  • ANKARA Çankaya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden 2008/20402 İhale Kayıt nolu Cenaze ve Sosyal Hizmet Personeli işi karşılığı belediyeye verilen 30.200.00 TL tutarındaki kesin teminat mektubu alındı makbuzu kaybolmuştur. Hükümsüzdür. MYGC Temizlik Turizm İlaçlama İnşaat ve Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. VD:Büyükçekmece VN: 6230265217
  • T.C. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hesap İşleri Daire Başkanlığı Giderler Müdürlüğünden Albaraka Türk Özel Finans Kurumu A.Ş Kadıköy şubesinin 01.08.2002 tarih 2002/0922 nolu 3840 seri nolu Kes. Tem. Mektubu İstinye Sarıyer arası Boğaziçi Sahil Yolu Rehabilitasyon projesi işi için 10.04.2002 tarih K/802 nolu 925.000.000 Liralık teminat mektubu alınarak defteri mahsusunun K/808 numarasına kayıt ve kasada hıfzedilmiştir. Depozito suretile verilecek tahvilata ait ayniyat tesellüm makbuzu kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Teslim Eden Firma Mavi Proje Mühendislik Müşavirlik Ltd. Şti.
  • BURSA’DA İhaleye gireceğim İhale evrak dosyası, İstanbul Ticaret Odası Faaliyet Belgesi, Şahsıma ait İmza Sirküsü (Ali AYAZ) Uluay Mühendislik İnş. Elektrik Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne ait İTO Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Ataşehir Belediyesinden alınmış iş bitirme belgesi, Hisse Devri Gazetesi, Ünvan Değişikliği yapıldığına dair Sicil Gazetesi, Şirket kaşesi, vergi levhası, pasaport belgelerim, nüfus cüzdanı suretleri (eşim Berna AYAZ ve ortağım Sezai ÇALPARMAK) Vekaletnameler, 49.000TL’lik geçici teminat mektubu çalınmıştır. Hükümsüzdür. Ali AYAZ
  • 0180248 nolu 11.07.2014 tarihli teminat mektubu alındı belgesi zayi olmuştur. Hükümsüzdür. Durak Fındık San. ve Tic. A.Ş
  • ALBARAKA Türk Özel Finans Kurumu A.Ş. Seri:B No: 03958 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı- 02.08.2002 tarih 2002/1030 nolu idarenizce yapılan ihale sonucunda İstinye Sarıyer arası Boğaziçi Sahil Yolu Rehabilitasyon Projesi işini taahhüt eden müteahhit/ müşteri Mavi Proje Mühendislik Müşavirlik Ltd. Şti.’nin ihale ile ilgili kanun ve şartname hükümlerine göre vermek zorunda olduğu kesin teminat tutarı olan 1.500.000.000.-TL (Y/Birmilyarbeşyüzmilyon.-) Liralık kesin teminat mektubu kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Teslim Eden Firma: Mavi Proje Mühendislik Müşavirlik Ltd. Şti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir