Kayıp ilanı vermek

Silah Ruhsatı Kayıp ilanı Vermek

Silah almaya engel hali bulunmayan, 21 yaşını geçmiş, Türk vatandaşı olan kişiler belirli prosedürlerden sonra silah ruhsatı almaya hak kazanırlar. Önemli evraklar arasında yer alan silah ruhsatlarının ise kaybolması durumunda gazeteye ilan vermek önemli bir kriterdir.
Silah ruhsatı kaybedenler ne yapmalıdırlar ? Öncelikle gazeteye kaybolan silah ruhsatının ilanının verilmesi en önemli aşamalardan birisidir. İleride yaşanacak olumsuz durumlardan dolayı gazeteye kayıp silah ruhsatı ilanı vermek en önemli adımlardan birisidir.
Ayrıca yeni çıkartılacak silah ruhsatı için de gazeteye kayıp ilanı verilmesi istenilmektedir.
Kayıp ilanı büroları bu işleri kısa zaman da ve hızlı bir biçimde yapmanızı sağlamaktadır. Kayıp ilanı bürolarımızı telefon ile arayıp gazeteye silah kayıp ruhsatı verebilmektesiniz.
Ulusal gazeteler (Hürriyet, Sabah, Posta vs.) ile çalışan gazete ilan büroları ile anında gazeteye ilan vermek ve uygun ödeme seçenekleri ile bulunduğunuz her yerden ödeme yapmak için ilan bürolarını aramanız yeterli olacaktır.
Nerde olursanız olun gazete ilanları konusunda uzman kadro ve güvenilir ödeme seçenekleri ve uygun fiyat garantisi veren ilan servislerimize bir telefon ile gazete kayıp ilanı vermeniz mümkündür. İlanlarınız hemen yayına alınmakta ve dilediğiniz gazete de çıkmaktadır. Siz de herhangi bir ruhsat veya değerli bir evrak kaybetmeniz durumunda ilan bürolarımız sayesinde gazetelere ilan verin.
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa vs. nerede olursanız olun bir telefon ile gazete ilanı vermenin ayrıcalığını yaşayın.
Değerli evrak kategorisine giren silah ruhsatlarınızı kaybetmeniz durumunda ilan bürolarını arayın ve gazete ilan verin.

Silah ruhsatı kayıp ilanı örnekleri;

  • COLT marka 45ACP SN04455E seri nolu silahımın ruhsatını kaybettim. Hükümsüzdür. Musa EFİL
  • SMİTH-WESSON marka 9MM VDL9917 seri nolu silahımın ruhsatını kaybettim. Hükümsüzdür. Behçet TURHAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir