Gazete ilanı vermek

Sekreter ilanı Vermek

Sekreter her firmada mutlaka bulunması gereken en önemli personeller arasındadır. Genellikle telefon da veya yüz yüze müşteri karşılama aşamasında müşteri ile ilk kez görüşen sekreterlerdir. Bir firmanın olmasa olmaz personelleri arasında bulunan sekreter elemanlarını bulmak için gazete ilanı vermek en iyi yöntemlerden birisidir.
Sekreter ilanı vermek için gazete ilan büroları aşağıdaki telefon numaralarından aranarak yaş, tecrübe, müşteri karşılama gibi bir çok kriter de ilana eklenerek dilediğiniz sekreteri bulmanız kolay bir personel arama yöntemidir. Gazeteye aranılan kriterlerdeki sekreter ilanlarınızı vermek ve örnek ilan metinleri ile sizlere en iyi dönüşümü alabileceğiniz günlük ve ulusal gazetelere ilanlarınızı almakta ve yayınlamaktayız.

 

Sekreter ilanı vermek istiyorum diyorsanız biz ilan bürolarını 7 gün 24 saat her zaman arayıp Hürriyet, Posta, Sabah, Star, Sözcü gibi ulusal yayın yapan gazetelere ilanlarınızı verebilir ve hemen ilan yayınlatabilirsiniz.

Ayrıca gazeteye sekreter ilanı verirken aradığınız personeli hemen bulmak için dikkat çekici ilanlar da verebilirsiniz. Bir veya birden fazla başlık ve punto seçenekleri ile gazeteye sarı zeminli, gri veya mavi zeminli ilan vererek daha çok kişinin ilanınızı görmesini sağlayabilirsiniz. Bu durum ile aradığınız sekreteri hemen bulmanızı sağlamaktayız.

İstanbul (Anadolu ve Avrupa Yakası) Ankara, İzmir, Adana ve diğer tüm illerden ilan bürolarımızı aşağıda bulunan irtibat telefonlarından arayıp tüm gazetelere sekreter ilanı ve diğer tüm ilanları almaktayız.

Güler yüzlü, kaliteli, uygun fiyatlı ve kampanyalı hizmet anlayışı ile günlük yayınlanan ve seri ilan sayfaları olan tüm gazetelere ilanlarınızı vermek için tek yapmanız gereken şey ilan bürolarımızı aşağıdaki telefonlardan aramaktır.

Sekreter ilanı vermek

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir