Gazete ilanı vermek

Hürriyet insan Kaynakları ilanı

Hürriyet gazetesi ulusal gazeteler arasında en çok tiraja ve en çok okunma oranına sahip gazeteler arasında yer almaktadır. Bu sebeple de seri ilan sayfaları çok daha fazla rağbet almaktadır. Seri ilan sayfaları arasında güçlü gazetelerden olan Hürriyet gazetesi seri ilan sayfalarına veya insan kaynakları sayfalarına eleman, personel ve iş ilanları vermek artık çok daha uygun fiyatlı bir hal almaktadır.

Hürriyet insan kaynakları ilanı vermeniz durumunda ilanınız Hürriyet gazetesinde insan kaynakları ekinde yayınlanmaktadır. Hürriyet insan kaynakları eki pazar günü en çok tiraj ve okunma oranının olduğu hafta sonu yayınlanmaktadır. Pazar günleri yayınlanan Hürriyet insan kaynakları ilanı sayfası bir çok okuyucu tarafından takip edilmekte ve bir çok kişiye hitap etmektedir.

Hürriyet insan kaynakları ilanı vererek firmalar aradıkları kriterlerdeki eleman ve personel arayışlarına uygun ve ekonomik çözümler bulmaktadırlar. İnsan kaynakları sayfalarına verilen ilanlar daha etkili ve daha hızlı amaca ulaşmaya yöneliktir.

hürriyet insan kaynaklari ilanı

Neden Hürriyet insan kaynakları sayfasına ilan vermeliyim ?
Çünkü Hürriyet gazetesi tiraj, okunma oranları olarak son derece iyi gazetelerin başında yer almaktadır. Her gün bir çok kişi Hürriyet gazetesi okumakta ve takip etmektedir. Bu sebeple de Hürriyet insan kaynakları sayfasının tercih edilmesi hem sizleri zamandan tasarruf ettirecek, hem de uygun fiyatlar ile bir çok kitleye ulaşmanızı sağlayacaktır.

Firmalar Hürriyet insan kaynakları sayfasını tercih ediyor !
Evet bir çok firma Hürriyet’in insan kaynakları sayfalarında eleman ve iş ilanı vermeyi tercih ediyor. Firmalar için artık personel bulmak ve bir o kadar da hızlı personel bulmak, istenilen kriterlerdeki elemanlara ulaşmak artık çok daha önemli bir hal almaktadır. Bu sebeple de Hürriyet gazetesi insan kaynakları sayfalarında bir çok ilan yayınlanmaktadır.

Hürriyet insan kaynakları ilanı verme işlemi nasıldır ?
Zor bir işlem olarak gözükmesine rağmen Hürriyet gazetesi insan kaynakları sayfalarına ilan verme işlemi çok kolaydır. Aşağıdaki telefon numaralarımızdan bizleri aramanız durumunda vereceğiniz ilan metnini özgün ve ücretsiz tasarımlar ile dilediğiniz boyutlar da çizerek sizlere sunmakta ve onayınızı aldıktan sonra Hürriyet’in insan kaynakları sayfalarında yayınlamaktayız.

Hürriyet insan kaynakları ilan ücretleri ne kadardır ?
Hürriyet insan kaynakları sayfalarında yayınlanan ilanlar kutulu ve çerçeveli ilanlar arasında yer almaktadır. Çerçeveli, kutulu ilanlar sutun / santim ölçülerine göre fiyatlandırılmaktadır. 1×5 maktu kutulu ilan, 2×5, 3×10 ölçülerinde veya dilediğiniz ölçülerde ilan verebileceğiniz gibi 4×20 veya 5×25 ölçülerinde çeyrek sayfa ilan, yarım sayfa veya tam sayfa ilanlarınızı da Hürriyet insan kaynakları sayfalarına verebilmektesiniz.

Hürriyet insan kaynakları ilanı tasarımları ?
Hürriyet gazetesine insan kaynakları ilanı vermek için ilan bürolarımızı aramanız durumunda sizlere ve ilanınıza en uygun tasarım örnekleri çizilerek ücretsiz olarak sunulmakta ve sizlerden onay aldıktan sonra yayına gönderilmektedir.

İnsan kaynakları ilanımı nereden verebilirim ?
Hürriyet insan kaynakları ilanlarınızı 7 gün 24 saat bizleri aşağıdaki telefonlardan arayıp verebilmektesiniz.

Bir çok firma ve şirket gibi sizler de Hürriyet insan kaynakları eleman sayfalarını tercih ederek ilanlarınızı yayınlatabilir, hem zamandan tasarruf edebilir, hem de ekonomik bütçeler ile ilanlarınızı verebilirsiniz. Daha önce gazeteler de yayınlanan insan kaynakları ilanı örnekleri, güncel ilan fiyatları, ilan tasarımları ve ilanlarınız hakkındaki tüm sorularınız için ilan bürolarımızı 7 gün 24 saat arayabilir ve Hürriyet insan kaynakları ekine ilan verebilirsiniz.

Hiç vakit kaybetmeden bizi arayın. İlanınız milyonlara ulaşsın. Aradığınız personeli hemen bulun.

Hürriyet insan Kaynakları ilanı

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir