Gazete ilanı vermek

Garson ilanı Vermek

İşletme sahiplerinin en çok aradığı elemanlar arasında bulunan garson elemanlarını kolaylıkla bulabilmek, istenilen kriterlerdeki garsonlara ulaşmak gazete ilanları ile artık çok daha kolay bir hale gelmektedir. Gazeteye garson ilanı vererek hızlı ve kolay bir şekilde aranılan garson bulunabilmektedir.

 

Eğer bir işletme sahibiyseniz, veya cafe, restaurantınız var ise garson elemanı bulmak için Posta, Sabah, Hürriyet gibi günlük yayın yapmakta olan ve seri ilan sayfaları bulunan gazetelere aşağıdaki telefon numaralarından kolayca ve uygun fiyatlar ile ilan verebiliyorsunuz. Baskı bölgelerine göre ilan vereceğiniz gibi il bazlı da ilan verebilirsiniz. Örneğin; Cafe olarak hizmet veriyorsunuz İstanbul’da faaliyet göstermekte iseniz İstanbul baskısında tüm İstanbul şehrinde seri ilan yayını yapan Posta, Hürriyet, Sabah gibi gazetelere ilan verebilirsiniz. Ya da Ankara’da Restaurant sahibisiniz günlük gazeteler olan Hürriyet, Posta, Sabah gazetelerine Ankara baskısında garson ilanlarınızı kolayca verebilirsiniz.

Garson ilanı vermek istiyorum diyorsanız seri ilan sayfaları bulunan her gazeteye aşağıdaki irtibat telefonlarından ilanlarınızı kolayca verin. Sorunsuz bir biçim de ve kolay ödeme seçenekleri, uygun fiyat anlayışı ile gazetelere kolaylıkla ilan verebiliyorsunuz.

Garson ilanı vermek için belirli bir ilan bürosuna gelmenize gerek kalmadan nerede olursanız olun ilan bürolarını aramanız durumunda bir veya birden fazla gazeteye ilan verebilirsiniz.

Ayrıca garson ilanlarınızın daha dikkat çekici olmasını ve daha çok personelin okumasını isterseniz ilanlarınızı başlıklı, puntolu ve sarı, gri kutulu da yayınlatabilirsiniz. Unutulmamalıdır ki başlıklı ve sarı kutulu ilanlar her zaman daha fazla hedef kitle tarafından fark edilmekte ve okunmaktadır.

Siz de vakit kaybetmeden garson ilanı veya herhangi bir personel, eleman, iş ilanı vermek için bizim ile irtibata geçiniz.

Garson ilanı vermek

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir