Kayıp ilanı vermek

Diploması Kaybolanlar Ne Yapmalı

Diplomaları okullardan mezun olduktan sonra aldığımız da işe başlasak dahi bir köşeye koyar ve günlük hayatımıza devam ederiz. Günlük yaşantımız da bir çok evrak ve kimlik kaybederiz. Fakat bir çok kez kaybedilen bu evrakların işlemlerini eksik veya hatalı yaparız. Kimlik, nüfus cüzdanı kayıp ilanı vermek gibi kaybolan diplomaların da kayıp ilanlarının gazeteye verilmesinde son derece fayda vardır.

Diploması kaybolanlar ne yapmalı ?

Herhangi bir durumdan ötürü diplomamızı kaybetmemiz durumunda kaybolan diplomanın hangi okula ait olduğu var ise hangi tarihten itibaren kaybolduğuna dair gazeteye diploma kayıp ilanı vermemiz gerekir. Bu şekilde kaybedilen diploma gazete ilanı ile hükümsüzdür ibaresi kullanılarak yayınlanır. Gazeteye verilen diploma kayıp ilanı ertesi gün yayınlanan gazete sayfası ile tüm bir biçimde alınarak okula başvuru yapılır ve diplomamızın yenisini çıkartırız. Bu gazete ilanı ile eski diplomamız hükümsüzdür kabul edilir.
Sizler de herhangi bir sebepten ötürü diplomanızı kaybetmeniz durumunda gazeteye kayıp ilanı verin. Hem yeni diplomanız için gazete ilanını kullanmanız gerekmektedir. Hem de ileri de oluşabilecek olumsuz durumlar karşısında gazete ilanı ile kendinizi güvence altına almış olacaksınız.

Gazete kayıp ilanı bürolarını aşağıdaki telefon numaralarından günün her saati 7 gün 24 saat kolaylıkla arayın, gazeteye diploma kayıp ilanı ve diğer kayıp ilanlarınızı kolaylıkla verin.
Türkiye’nin her yerinden dilediğiniz gazeteye ilan vermek için ilan bürolarını aramanız yeterli olacaktır. Müşteri temsilcilerimiz sizlere en uygun fiyatlı kayıp ilanlarını ve ilanlarınız ile ilgili tüm detayları özenle aktaracaktır.

Kolay ödeme seçenekleri, güncel ilan fiyatları ve okullara göre değişen diploma kayıp ilanı örneklerini bizleri arayıp öğrenebilir ve gazeteye diploma kayıp ilanı verebilirsiniz.

Diploma kayıp ilanı örnekleri;

  • İSMAİL Karataş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi diplomamı kaybettim. Hükümsüzdür. Sultan İL
  • MARMARA Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Almanca İşletme Pazarlama bölümü lisans diplomamı kaybettim. Hükümsüzdür. Serra Hatice CANTEZ

diploması kaybolanlar ne yapmalı