Kayıp ilanı vermek

Atr Belgesi Kayıp ilanı Vermek

Serbest dolaşım halinde bulunan malların ihracında gümrük muafiyetinden yararlanmak için ihracatçı tarafından düzenlenmiş olan belgeye Atr belgesi adı verilmektedir. Bu belge değerli evrak sınıfına girmektedir. Değerli evrak kategorisine giren Atr belgesi kaybedilmesi durumunda gazete ilanı vermek son derece önemli bir işlemdir.
Burada devredeye gazete ilan büroları girmektedir. Eğer Atr belgesi kayıp ilanı vermek istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz.
Gazete ilan bürolarımız sayesinde gazeteye kayıp Atr belgesi ilanı vermeniz çok kolay bir işlemdir. Tek yapmanız gereken bizi bir telefon ile arayıp ilanınızı bize yazdırmanızdır. Ardından havale, eft veya kredi kartı ile ilan ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. İlanınız hemen istediğiniz gazete de yayınlanır.
Atr belgesi kayıp ilanı vermek için ilan bürolarımızı aradığınız da Posta, Sabah, Hürriyet, Star ve diğer tüm gazetelere tek bir yerden ilanınızı kolaylıkla verebileceksiniz.
Ayrıca Türkiye’nin her yerinden bizi arayıp dilediğiniz zaman (haftanın her günü) gazeteye kayıp ilanları verebilirsiniz.
Gazete ilan büroları sayesinden artık işlemleriniz daha hızlı ve daha pratiktir. Gazetelere kayıp Atr belgesi ilanı vermek, ilan fiyatları ve Atr ilan örnekleri, diğer tüm ilanlar hakkında detaylı bilgileri almak için bizleri 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

Atr belgesi kayıp ilanı örnekleri;

  • R 0462560 nolu ATR Dolaşım Belgesi kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Lota Ayakkabı ve Deri Sanayi Ticaret A.Ş. VD: İkitelli VN: 6090510418
  • SİNAN Tekstil San. ve Dış. Tic. Ltd. Şti.’ne ait olan P0953289 sayılı 29.08.2014 tarihli ATR dolaşım belgesi kaybolmuştur. Hükümsüzdür.
  • NSK Armatür ve Aksesuar Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına onaylanan, P0146949 tepe numaralı ATR belgesi zayi olmuştur. Hükümsüzdür. GAT Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti.
Atr Belgesi kayıp ilanı vermek, Posta, Sabah, Hürriyet

Atr Belgesi kayıp ilanı vermek, Posta, Sabah, Hürriyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir