Gazete ilanı vermek

Aşçı ilanı Vermek

Ulusal gazeteler de yayınlanan eleman ilanları arasında yer alan aşçı ilanları da firmaların, şirketlerin, cafe, bar, ve restaurantların aşçı bulmalarını kolaylaştırmaktadır. Gazeteye verilen aşçı ve aşçı yardımcısı ilanları ile kolaylıkla aradığınız kriterlerdeki personele ulaşabilmektesiniz.

Örneğin bir cafe veya restorant işletiyorsunuz. Aşçıya veya aşçı yardımcısına ihtiyacınız olmaktadır. Veya yeni bir işletme açtınız, faaliyete girecek olan işletmeniz için aşçı veya aşçı yardımcısına ihtiyaç duyacaksınız. Yaş, tecrübeli, sektördeki deneyimi ile birlikte dilediğiniz kriterler de bulunan aşçı ilanlarınızı gazeteler de yayınlatmanız durumunda aradığınız personeli hemen bulabilmektesiniz. Çünkü ulusal ve günlük yayın yapan gazetelerdeki seri ilanlar sayfaları her gün binlerce hatta milyonlarca kişi tarafından okunmaktadır. Bu sayede sizler de dilediğiniz seviyedeki personeli bulabiliyorsunuz.

Aşçı ilanı vermek için gazete ilan bürolarımızı İstanbul, Ankara, Bursa, Adana nerede olursanız olun aşağıdaki telefon numaralarından arayabilir ve gazeteye aşçı ilanı verebilirsiniz.

Dünya mutfağı aşçısı, Türk mutfağı aşçısı vs. hangi kriterler de iş ilanı vermek istiyorsanız hemen dilediğiniz gazeteye verebilmektesiniz.

Gazete aşçı ilanları verirken düz seri ilanlar verebileceğiniz gibi başlık kullanarak veya punto kullanarak, sarı, gri zeminli kutular içerisinde de ilanlarınızı verebilir ve daha fazla okuyucunun dikkat çekmesini de sağlayabilirsiniz.

Siz de vakit kaybetmeden ve fazla ücretler ödemeden gazeteye aşçı ilanı vermek için aşağıdaki telefon numaralarından ilan bürolarını arayın ve hemen gazeteye ilan verin. İlanlarınızı milyonlara ulaştıralım. Siz de aradığınız aşçıyı hemen bulun.

Aşçı ilan örnekleri, ilan ücretleri ve güncel gazete kampanyalarını öğrenmek için bizim ile irtibata geçmeniz yeterlidir.

Gazeteye aşçı ilanı vermek

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir