Gazete ilanı vermek

Anadolu Yakası Posta ilan Servisi

İstanbul’un iki farklı yakasına ve tüm Türkiye’ye seri ilan hizmetleri konusunda hizmet vermekte olan Anadolu Yakası Posta ilan servisi siz müşterilerinin her an ilan verme işlemlerini yapması açısından 7 gün 24 saat açıktır. Dilediğiniz herhangi bir zamanda gazete ilanı vermek için bizlere irtibat telefonlarından ulaşmanız mümkündür.
Tirajı, okunma oranı ve her zaman satış oranları en iyi gazetelerden birisi olan Posta gazetesine her türlü ve bir çok kategoride ilan verebileceğiniz ilan servisi sizlere anadolu yakasında hizmet vermekte olup tek bir telefon ile her yerden de kolaylıkla ilan vermenizi sağlar. Seri ilan sayfaları kişilerin ve firmaların eleman arayışlarına çare bulurken, satılık kiralık sayfaları olarakta bir çok müşteri bulmanızı sağlamaktadır. Ayrıca basın ilan kurumuna tabi olan ilanları da yayınlamakta tam yetkili olan Anadolu yakası Posta ilan servisi sizlere ucuz fiyat avantajı sağlamaktadır.
Satacağınız eviniz veya aracınızın olması durumunda, eleman aramanız durumunda veya kayıp evrak – kimlik gibi ilanların verildiği tek adres olan Posta ilan servisi sizlere maksimum düzeyde ilan hizmeti sunmaktadır.
Her zaman karşınızda bir muhatap bulabileceğiniz ilan servisini her saat arayabilmekte ve Posta’ya ilan verebilmektesiniz. her gün açık olup sizlere hizmet veren Posta ilan servisi Anadolu yakasından Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinden ilan almaktadır. En kolay ödeme seçenekleri, yerinde ve nakit ödeme avantajlarının yanı sıra sizlere Eft, havale, sanal pos, mail order sistemli ödeme imkanı sunan Posta gazetesi yetkili ilan servisi kampanyalı ve ucuza ilan sloganı ile yola başlamıştır. Yıllardır süre gelen bu slogan ile bir çok birey ve firmaya hizmet vermektedir.
Her kesimden insanın ve büyüklü küçüklü firmaların, esnafların en çok tercih ettiği Posta gazetesi ilan servisini aradığınız takdirde günlük, haftalık, aylık ilan verebilme şansına sahip olacaksınız. Uzun kampanyalar ile ilanınız her zaman yayında kalacak ve aradığınız elemanı veya müşteriyi anında bulmuş olacaksınız.
Ankara, İstanbul, Adana, Antalya, Bursa ve İzmir’de şubeleri bulunan Posta gazetesi ilan servisi sayesinde gazeteye;

  • Eleman ve personel alım ilanı,
  • Taşınmaz mülkler gibi ev, arsa, konut satış veya kiralama ilanı,
  • Araç ve otomobil satılık – kiralık ilanlarınızı,
  • Kayıp – Zayi ilanı (ehliyet, diploma, fatura, atr, src belgesi kayıp vs.)
  • Duyuru, genel kurula çağrı, dernek ilanı gibi bir çok ilanı verebilmektesiniz.

Günlük yayınlanan gazetelere Basın ilan kurumu ilanlarınızı da almakta yetkili olan ilan servisimize (0216) 341 41 30 no’lu telefondan ulaşabileceğiniz gibi (0532) 675 85 15 sürekli açık bulunan şirket hatlarımızdan da bizlere ulaşabilir ve gazeteye ilan verebilirsiniz.

Doğru ve düzgün ilan metni kalıpları ile doğru gazetelere ilan vermenizi sağlayan Posta Anadolu yakası ilan servisi sizlere bir telefon kadar yakındır.

İlan vermek için doğru adres Anadolu Yakası Posta ilan servisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir